Välkommen till Härliga Hjörnered!

Här på hemsidan finns information om det mesta du behöver för att få ut maximalt under din vistelse i Härliga Hjörnered.

Här finns möjlighet att få information om områdets starka historia ”Från by till Sjö”.

Man kan hyra och paddla kanot.

Hyra lägerplats med eller utan övernattning.

Följa någon av områdets fina vandringsleder.

Andra aktiviteter är fiske, bärplockning, svampplockning, ströva i naturen eller att ”bara vara” och njuta.

På den här sidan kommer ni efterhand att kunna läsa om aktuella händelser och meddelanden, precis som sidan antyder.

Tack Laholms Sparbank!

Tack för att ni genom generöst bidrag gett oss möjlighet att i egen regi anställa fler feriearbetare för att ge Hjörneredsområdet och besökarna så god service det bara går.

Förbokade sällskap har företräde till grillplatserna

Grillplatserna på lägerområdet är väldigt populära att använda nu i tider med Covid-19. Detta ser vi bara positivt på eftersom vi iordningställt lägerområdet för att användas. Fler och fler inser nödvändigheten att boka dessa och gör så också.

De som inte bokat måste flytta sig för ett sällskap som bokat platsen.

Härliga Hjörnered söker sponsorer

Utan många sponsorer genom årens lopp hade vi inte kunnat bygga upp och hålla området i ordning. Mer än 30000 ideella och obetalda nerlagda timmar har gjort att vi fortfarande har ett område med fin natur och goda rekreationsmöjligheter. Mer om detta kan ni läsa om under avsnittet stöd.

Nu söker vi fler sponsorer. Sponsoravgiften är inte hög och för den får ni uppmärksamhet här på hemsidan och möjlighet att sätta upp en skylt i upp till A3-storlek på anslagstavla ute vid stora vägen. Sök kontakt med oss till att börja med via mailadressen hej@harligahjornered.se